UpToDate Contents
全文を閲覧するには購読必要です。 To read the full text you will need to subscribe.
- 1. 早産児における経腸栄養に対するアプローチapproach to enteral nutrition in the premature infant [show details]
… cautious approach. Feeding is begun with unfortified mother own milk. If mother own milk is not available, pasteurized donor human milk is recommended for infants ≤1500 g birth weight . For infants >1500 …
- 2. 1型糖尿病の予防prevention of type 1 diabetes mellitus [show details]
… proteins found in cow milk were initially thought to be an immunogenic trigger, a subsequent international, double-blind trial did not support avoidance of cow milk for diabetes prevention.… versus 30 percent, adjusted HR 0.51, 95% CI 0.28-0.91). The cumulative incidence of islet cell and IA-2 autoantibodies was significantly lower in the casein hydrolysate group. The development of type 1 …
- 3. 早産児のための母乳の栄養組成および人工乳nutritional composition of human milk and preterm formula for the premature infant [show details]
… Additionally, nutrient content differs between mother own milk (unpasteurized), donor milk (pasteurized), commercially available preterm formulas, and human milk fortifiers (HMFs). The unique nutritional needs of …
- 4. 早産児のための搾乳breast milk expression for the preterm infant [show details]
… unique challenges to breast milk production and feeding. Mothers of premature infants need early and ongoing support to ensure optimal human milk feeding through breast milk expression and transitioning …
- 5. 乳アレルギー:管理milk allergy management [show details]
…with CMA do not tolerate milk from sheep and goats, and they are unlikely to tolerate milk from deer, ibex, and buffalo as well. However, some patients with CMA may tolerate milk from other mammals, such …
Related Links
- 調整粉乳ちょうせいふんにゅう. 牛乳 にビタミンA,D,B 1 とCならびに 鉄 , カルシウム などの 無機物 を 補い ,消化されやすい 乳糖 を添加し, 母乳 に近い 組成 にした 粉乳 。. もっぱら 乳幼児 の 哺育 に用いられている。. 化学的組成は 水分 2.0%, 蛋白質 18.56%, 脂肪 19.70%,乳糖 35.74%, 灰分 4.0%,ほかにビタミンA,B 1 ,B 2 ,C,D, ニコチン酸 などを含む ...
- 調製粉乳 ちょうせいふんにゅう 乳幼児の 人工栄養 哺育 (ほいく)を目的として、 牛乳 のタンパク質、脂質、微量成分などを人乳の組成に近づけるように 調 製した 粉乳 。 通常、牛乳の成分組成は、人乳に比してタンパク質の含有量が高く、しかもアルブミン、 グロブリン の含有量は低い。 脂質についてはリノール酸、リノレイン酸などの不飽和脂肪酸の含有量が低く、ミネラルについてはカルシウム、リン含有比率が低く、ナトリウム、カリウム含有比率が高いなどの組成バランスの差がある。 これを小児栄養学ならびにWHO、FAO勧告国際規格などに準拠して、人乳組成にあわせて成分調製をする。
- 生乳や牛乳にショ糖を加え、ほとんどすべての水分を除去して乾燥させたもの。 全粉乳にショ糖を加えたものもありますが、現在国内では製造されていません。 調整粉乳(育児用粉ミルク) 「牛乳を原料として製造した食品」を主要原料とし、幼児に必要な栄養素を強化し粉末状にしたもの。 Twitterでシェア YouTubeチャンネル カテゴリーから探す 乳と乳製品 乳の栄養と特徴 乳とからだの関係 乳を生活へ取り込む 乳の制度と活動 乳製品の歴史と社会 内容から探す 保存方法 種類 製造方法 均質化(ホモジナイズ) 殺菌 表示内容 期限表示 原材料 カルシウム コレステロール 塩分 栄養・成分 乳酸菌 ビフィズス菌 アレルギー 骨粗鬆症 症状・疾病 骨と成長 科学 目安量 食べ飲み方 味 置き換え 料理
Related Pictures
★リンクテーブル★
[★]
- 英
- adjustment、tuning、adjust、tune
- 関
- 調節、調律、同調、適合、社会的適応、チューニング
[★]
- 英
- milk, (pref)lacto
- 関
- ラクト、乳汁、ミルク
[★]
- 英
- powdered milk, dried milk
- 関
- 調製粉乳