UpToDate Contents
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- 1. 重症熱傷患者のマネージメントの概要overview of the management of the severely burned patient [show details]
… and abdominal injuries: 4 to 24 percent; Severe burns usually require initial care in a specialized intensive care unit of a burn center. Although burns involving the eyes, ears, face, hands, feet, or …
- 2. 高齢患者に生じた熱傷の概要overview of burn injury in older patients [show details]
…United States (US), burns in older patients comprise up to 20 percent of burns . Adults aged ≥60 years also suffer a disproportionately higher percentage of hospitalizations due to burns in comparison with …
- 3. 熱傷に行う術式の概要overview of surgical procedures used in the management of burn injuries [show details]
… specific and exclusive to the burn patient. These are the assessment of the total body surface area (TBSA) or extent of the burn wound and the assessment of the depth of the burn wound. These are of paramount …
- 4. 熱傷患者への栄養管理の概要overview of nutrition support in burn patients [show details]
… proportionally with burn size. A minimum of 15 to 25 percent total body surface area (TBSA) burn injury can initiate a catabolic response that includes impaired immunity and fluid shifts . Patients with burns greater …
- 5. 重症熱傷の合併症の概要overview of complications of severe burn injury [show details]
… severity of the burn . Immediately following a severe burn and continuing for approximately one week, generalized edema and hepatic hypertrophy occur . In a retrospective review of 102 severely burned children …
Japanese Journal
- 還元麦芽糖水飴を用いた低カロリー食品のマルトトリイトール含量について
- 津田 明子,萩原 清和,小田嶋 俊,秋庭 正典,木田 政博,市川 富夫
- 栄養学雑誌 44(6), 337-342, 1986
- … <br>(1) 生理的燃焼値を有する総水溶性還元糖, 酵素消化糖, 不溶性でんぷん, およびソルビトールを測定し, この合計値に4を掛ける (特栄法)。 …
- NAID 130003667301
- アミロメイズVデンプンを添加したパンのエネルギー評価
- 綾野 雄幸,太田 冨貴雄,渡辺 幸雄,田中 和夫,福野 滋樹,田中 康夫,高野 博幸
- 栄養と食糧 31(5), 449-457, 1978
- … <BR>1) <I>in vitro</I>でのエネルギー評価は, 供試パンをラット小腸抽出酵素で人工消化させ, 生理的燃焼値を有する糖質を定量し, たん白質と脂肪の含量から有効エネルギーを算出した。 …
- NAID 130003682555
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- 【三大栄養素の生理的燃焼値】 <1g当たりのカロリー> ○脂肪9kcal ○糖質・蛋白質4kcal
- 1.1gあたりのエネルギー. 2.脂質. 3.9kcal. 4.糖質. 5.蛋白質. 6.4kcal. 『看護師国家試験のためのゴロあわせ集 かんごろ』(第6版) p.32. LINE・Twitterで、学生向けにお役立ち情報をお知らせしています。.
- 今週のかんごろ. 三大栄養素の生理的燃焼値は?. 2017/07/18. 一覧へ. 【カロリー 至急で 摂ったよ】. 1.カロリー. 2.至. 3.急で. 4.摂っ.
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- 関
- 生理学、生理学的、生理学上
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- 英
- combustion、burning、combustible
- 関
- 可燃性、可燃物、燃焼性
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- 関
- 生理学、生理機能
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- 英
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- 関
- 価値、評価