sucrose

出典: meddic

ショ糖スクロースシュクロース、(製剤)精製白糖

cane sugarpurified sucrosesaccharose

WordNet   license wordnet

「a complex carbohydrate found in many plants and used as a sweetening agent」
saccharose

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「蔗糖(しょとう)」

Wikipedia preview

出典(authority):フリー百科事典『ウィキペディア(Wikipedia)』「2016/05/14 21:31:24」(JST)

wiki en

[Wiki en表示]

Wikipedia preview

出典(authority):フリー百科事典『ウィキペディア(Wikipedia)』「2016/07/28 00:30:13」(JST)

wiki en

[Wiki en表示]

UpToDate Contents

全文を閲覧するには購読必要です。 To read the full text you will need to subscribe.

英文文献

  • Suitability of gamma irradiation for preserving fresh-cut watercress quality during cold storage.
  • Pinela J1, Barreira JC1, Barros L2, Verde SC3, Antonio AL2, Carvalho AM2, Oliveira MB4, Ferreira IC5.
  • Food chemistry.Food Chem.2016 Sep 1;206:50-8. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.03.050. Epub 2016 Mar 16.
  • The suitability of gamma irradiation (1, 2 and 5kGy) for preserving quality parameters of fresh-cut watercress (Nasturtium officinale R. Br.) during storage at 4±1°C for 7d was investigated. The storage time decreased the protein content and the main carbohydrates, and increased the levels of mali
  • PMID 27041297
  • Determination of sugars, organic acids, aroma components, and carotenoids in grapefruit pulps.
  • Zheng H1, Zhang Q1, Quan J2, Zheng Q1, Xi W3.
  • Food chemistry.Food Chem.2016 Aug 15;205:112-21. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.03.007. Epub 2016 Mar 3.
  • The composition and content of sugars, organic acids, volatiles and carotenoids, in the pulps of six grapefruit cultivars, were examined by HPLC and GC-MS. The results showed that sucrose was the dominant sugar in grapefruit, making up 40.08-59.68% of the total sugars, and the ratio of fructose to g
  • PMID 27006221
  • Effect of sucrose concentration on the composition of enzymatically synthesized short-chain fructo-oligosaccharides as determined by FTIR and multivariate analysis.
  • Romano N1, Santos M1, Mobili P1, Vega R2, Gómez-Zavaglia A3.
  • Food chemistry.Food Chem.2016 Jul 1;202:467-75. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.02.002. Epub 2016 Feb 1.
  • Fructo-oligosaccharides (FOS) are mixtures of oligosaccharides composed of fructose and glucose units. As their composition is determined by the synthesis conditions, the goals of this work were: (a) to engineer FOS of different composition by adjusting the sucrose concentration used as initial subs
  • PMID 26920320
  • Long-term storage effect on chemical composition, nutritional value and quality of Greek onion landrace "Vatikiotiko".
  • Petropoulos SA1, Ntatsi G2, Fernandes Â3, Barros L3, Barreira JC3, Ferreira IC4, Antoniadis V5.
  • Food chemistry.Food Chem.2016 Jun 15;201:168-76. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.01.095. Epub 2016 Jan 21.
  • The effect of storage at two temperatures (5±1 and 25±1°C and 60-70±5% RH for both temperatures) on marketability and quality features of dry bulbs of local landrace "Vatikiotiko", "Sivan F1", "Red Cross F1" and "Creamgold" was examined. During storage measurements for fresh and dry weight of bu
  • PMID 26868562

和文文献

関連リンク

Sucroseとは - goo Wikipedia (ウィキペディア) gooトップ サイトマップ スタートページに設定 RSS ヘルプ メニューへスキップ 本文へスキップ メール ブログ トップ 女優 男優 女性アイドル 男性アイドル お笑い カテゴリ一覧 英語版 Search:
指圧屋シュークロースお茶の水店では、自分の家に気の合う友人をお招きして……。そんな気持ちでお迎えいたします。 肩、背中、腰の表面にあるハリには、ソフトで気持ちの良い指圧を。奥の方の深いこりには、じんわり効かせる ...
a crystalline disaccharide, C 1 2 H 2 2 O 1 1, the sugar obtained from the sugarcane, the sugar beet, and sorghum, and forming the greater part of maple sugar; sugar. ... Photosynthesis generates sucrose, or table sugar, which is ...

関連画像


押しても画像が表示されない場合はサーバが混雑しています。2週間ほどあけて、再度押下してください。


★リンクテーブル★
先読みショ糖
リンク元スクロース」「精製白糖」「シュクロース」「saccharose」「cane sugar
拡張検索sucrose synthase」「sucrose intolerance」「sucrose-isomaltose malabsorption」「sucrose mannitol agar

ショ糖」

  [★]

[[]]
スクロース
[[]]


スクロース
-sucrose


スクロース」

  [★]

sucrose
蔗糖ショ糖スクロースサッカロース saccharose白糖
二糖



精製白糖」

  [★]

purified sucrosesucrose
ショ糖スクロースシュクロース


シュクロース」

  [★]

sucrose
ショ糖スクロース精製白糖


saccharose」

  [★]

ショ糖

cane sugarsucrose


cane sugar」

  [★]

ショ糖

saccharosesucrose

sucrose synthase」

  [★]

ショ糖合成酵素スクロースシンターゼスクロース合成酵素


sucrose intolerance」

  [★]

sucrose-isomaltose malabsorption」

  [★] 蔗糖イソ麦芽糖吸収不全症

sucrose mannitol agar」

  [★]

  • SM・地
SM medium


"http://meddic.jp/sucrose" より作成


★コメント★

[メモ入力エリア]
※コメント5000文字まで
ニックネーム:
コメント:




表示
個人用ツール


  meddic.jp

リンク
連絡