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- 1. 周術期の栄養補給の概要overview of perioperative nutrition support [show details]
… mass index [BMI] ( Signs of specific nutritional deficiencies Once it becomes clear that the patient will not be able to maintain adequate nutrition, nutritional intervention may include oral supplementation …
- 2. 重症患者における栄養補給:概要nutrition support in critically ill patients an overview [show details]
… contraindications, and daily nutritional requirements. Access, formulations, prescribing, monitoring, and complications of enteral and parenteral nutrition are discussed separately. Nutritional needs in the critically …
- 3. 早産児における経腸栄養に対するアプローチapproach to enteral nutrition in the premature infant [show details]
… medical condition, it may be necessary to provide partial or total parenteral nutrition. Issues related to enteral nutrition in the premature infant are reviewed here. The composition of the feeding, including …
- 4. 食物アレルギー:栄養上の問題management of food allergy nutritional issues [show details]
… soy Enriched alternative beverage sources (usually soy, nut, seed, or grain based) generally do not provide comparable nutrition with whole cow milk or formulas Thus, the DRACMA summary report recommends …
- 5. 熱傷患者への栄養管理の概要overview of nutrition support in burn patients [show details]
… Nutrition support is the provision of nutrients and any necessary adjunctive therapeutic agents to improve or maintain nutritional status. Nutrition support is fundamental in the management of patients …
Japanese Journal
- 村山 寿
- 東京醫科大學雜誌 = The Journal of Tokyo Medical University 17(1), ????, 1959-01
- NAID 40018118399
- 穀粉栄養障碍に於けるビタミンA欠乏症状発見に関する実験的研究-2・3-
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- リジンの含量は大豆に匹敵します。. アマランサスは精白米に比べて、タンパク質が約2倍と. 雑穀の中でもタンパク質の多いソバをも上回っており、. カルシウム約30倍、脂質は5.6倍、鉄分約50倍、. 繊維質約8倍を含んだ、注目の高栄養価穀物で、. 現代人に ...
- 穀粉(コナ)への微量栄養素の強化は,その製造工 程の最終段階において微量栄養素が配合されたプレミッ クスを混合するだけなので,製造コストがとても低い. 一方,コメにおいては,米粉としての利用よりも穀粒 として使用さ ...
- 雑穀の栄養素1位を決める:近年再注目されるあわ・きび・ヒエなどの穀物で一番栄養価が高いのは何か? 2019/02/19 日本で古くから食べられているあわ・きび・ひえ。名前は聞いたことがあるけれど食べる機会も少なく、ここ数年では収穫量も同じ穀類のそばと比べて3つ合わせても100分の1以下と ...
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- 英
- nutrition、nutrient、vegetative, alimentation
- ラ
- nutritio
- 関
- 栄養性、栄養素、栄養分、栄養法、植物性、増殖型、栄養剤
- 水:体重x30ml
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- K:体重x 0.5mEq
参考
- http://fooddb.mext.go.jp/