UpToDate Contents
全文を閲覧するには購読必要です。 To read the full text you will need to subscribe.
- 1. 食物アレルギーに対する経口免疫療法oral immunotherapy for food allergy [show details]
… the control group tolerated sesame after a median follow-up of 26.8 months: Two (13 percent) had anaphylactic reactions to accidental exposures to sesame, and nine failed sesame oral challenge. While single-food …
- 2. ドップラー心エコーの原理principles of doppler echocardiography [show details]
…depicted as color reversal. Turbulent flow is characterized by varied blood velocities and directions. The variance of velocities within jets is usually color coded as a multicolored mosaic display. Color flow …
- 3. 低マグネシウム血症:原因hypomagnesemia causes of hypomagnesemia [show details]
…hypomagnesemia due to defective reabsorption in the thick ascending limb . EAST syndrome (also known as SeSAME syndrome) is an autosomal recessive disorder that presents in infancy with epilepsy, ataxia, sensorineural…
- 4. 発展途上国の小児に生じる合併症のない重度急性栄養不良のマネージメントmanagement of uncomplicated severe acute malnutrition in children in resource limited countries [show details]
…mineral mixture . A number of newer formulations substitute locally available sources of protein (eg, sesame paste) and grain (rice, maize, sorghum, or barley) in an effort to improve palatability and lower … wasting and is known as the "Mothers Understand And Can do it" method. Since the tapes are generally color coded, measuring MUAC is a straightforward activity that does not require the caretaker to have any…
- 5. 食品添加物に対するアレルギー反応および喘息反応allergic and asthmatic reactions to food additives [show details]
… Annatto (E160b) is a yellow food coloring used to color a variety of foods,… peppermint, rosemary, saffron, sage, savory, star anise, tarragon, tumeric, and vanilla. Seeds (eg, poppy, sesame, caraway, mustard) are sometimes considered spices within the food industry. Many types of pepper…
Related Links
- ゴマの種類は、種子の外皮の色によって、白・黒・金の大きく3種類に分けられます。 世界には色や形、大きさなど、様々なごまがあり、その数約3000種といわれています。 【ごまの栄養成分】
- これはごまの種皮の色の違いによるもので、色の濃淡などもっと細かく分けると世界中には約3000種ものごまがあるとか。 大きく3種類に分けられるごまは、含まれる栄養素はほとんど変わりません。
- 黒ごまは白ごまのようなコクとは違う、鼻にスッと入る焙煎された香りが印象的です。 種皮がやや固く、噛むと後から皮の渋みが感じられます。 コクと香りのバランスが良い金ごま 香りが奥深く、コクとのバランスが良いのが金ごまの特徴です。 金ごまも食感がよく、噛むとプチプチとした食感と焙煎された香ばしさが味わえます。 またすりごまにした場合、3つの中でもっとも香ばしいのが金ごまです。 どのごまが合う? 特徴に合わせた使い分け ごまは一度に使う量が少なければ、どのごまを使っても大きな違いはありません。 しかし、 ごまをたっぷり使いたいときや、ごまの特徴を引き出したいとき は、使い分けを知っていると、料理をより美味しく楽しめるようになります。
Related Pictures