PrepTutorEJDIC
- 少し湿っぽい
English Journal
- [Investigation of the presence of Cryptococcus spp. in eucalyptus trees by using sedimentation and swabbing methods].
- Ateş A1, Biçer AT, Ilkit M.
- Mikrobiyoloji bülteni.Mikrobiyol Bul.2008 Oct;42(4):655-60.
- Yeasts of the genus Cryptococcus are life-threatening microorganisms that cause cryptococcosis in both immunocompromised and immunocompetent humans and animals worldwide. In the nature, Cryptococcus species exist in eucalyptus trees and other species of trees as well as in the soil contaminated with
- PMID 19149087
Japanese Journal
- 室田 壽子,中野 輝子
- 調理科学 27(4), 277-281, 1994-11-20
- … Significant difference was obtained in all sensory attributes (appearance, tastiness, sweetness, dampish, resistance to the teeth, and total acceptance.) …
- NAID 110001171142
- 室田 壽子,中野 輝子
- 調理科学 27(4), 277-281, 1994
- … It can be concluded that the increase of oligosaccharide content gave more brownish color, and softness to the cake.Significant difference was obtained in all sensory attributes (appearance, tastiness, sweetness, dampish, resistance to the teeth, and total acceptance.) …
- NAID 130004400462
- 仮屋園 璋
- 活水論文集. 家政科・一般教育編 25, 1-12, 1982-03
- カステラの適正な品質鑑別および検査法の確立を目的として、品質鑑別の主要因である嗜好性を中心として検討した。嗜好調査の結果、長崎市民のカステラに関する嗜好性は、ほとんど大部分の層に支持され、良好で高かった。その高い嗜好性の要因は、市場性実態調査の結果、とくにカステラのおいしさ、やわらかさ、しっとりさにあることがわかった。おいしく、やわらかく、しっとりとしていて新鮮味の高いカステラは最も好まれた。その …
- NAID 110007057101
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