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- 1. ハチ毒アレルギーの診断diagnosis of hymenoptera venom allergy [show details]
…family members has Hymenoptera venom allergy. Testing for venom-specific IgE is not indicated in this situation. Asymptomatic sensitization to honey bee and vespid venoms may be as high as 40 percent, and …
- 2. ハチ毒免疫療法:技術的問題、プロトコル、副作用、およびモニタリングhymenoptera venom immunotherapy technical issues protocols adverse effects and monitoring [show details]
… changing the patient supplier of venoms (since slight differences existed between the Hollister-Stier Laboratories and ALK-Abello venoms) and the reduced availability of venoms . In North America, the most …
- 3. ハチ毒免疫療法:治療期間の決定hymenoptera venom immunotherapy determining duration of therapy [show details]
…stop their venom injections for various reasons. In addition, a subset of patients on VIT appeared to lose sensitivity (ie, skin tests to venom converted to negative and/or serum levels of venom-specific …
- 4. ハチアレルギーに対する急速および超急速毒素免疫療法rush and ultra rush venom immunotherapy for hymenoptera allergy [show details]
…in 12 percent of subjects receiving honey bee venom (although no patients required epinephrine) compared with 2 percent of those receiving yellow jacket venom . Both rush and ultra-rush schedules for VIT …
- 5. ハチ毒免疫療法:有効性、適応、および作用機序hymenoptera venom immunotherapy efficacy indications and mechanism of action [show details]
…patient has either a positive venom skin test or elevated serum levels of venom-specific immunoglobulin E (IgE) Note that a positive venom skin test or the presence of venom-specific IgE in the absence …
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- 腐食性物質は、胃から食道内に逆流するときにも、飲み込んだときと同じように損傷を与えるため、患者に腐食性物質を吐かせてはいけません。 トコンシロップや活性炭は投与しません。 軽度の熱傷の場合は、胃の中にある腐食性の液体を薄めるために、すぐにミルクや水を飲むことが勧められる場合があります。 この方法は、家庭でも病院に向かう途中でも行うことができます。 飲めない場合は、飲めるようになるまで静脈から水分を補給します。 穿孔は抗菌薬と手術で治療します。 狭窄が起こった場合は、食道の狭くなった部分にバイパスチューブ(ステント)を留置し、食道の閉塞を防いで、後に拡張できるようにします。 数カ月から数年にわたって繰り返し拡張しなければならないこともあります。
- 腐食毒 接触した局部の細胞に作用し凝固や崩壊、壊疽を起こす ※硫酸 硝酸 石炭酸などの腐食性酸類 水酸化ナトリウム などの強アルカリ 水銀 亜鉛 銅 銀などの塩類など 血液毒 ヘモグロビン結合体を作るなどし血液を害を与える ※ 一酸化炭素 など 発癌毒 発癌させるイニシエーターと、癌化したものを進行させるプロモーターがある ※ アフラトキシン B1など 神経毒 吸収後、主に神経系を冒す ※ メタノール エタノール クロロホルム モルヒネ ストリ キニーネ テトロトドキシン アトロビン コカイン ニコチン ジギタリス 麦角 睡 眠剤 麻酔剤 アコニチン サリン パラチオンなど 遅延毒 服用した母体には影響を与えず、生まれる子供に影響する ※ サリドマイド など 以上です!
- 食中毒の原因は細菌の場合が多いですが、他にもウイルスや寄生虫、化学物質、自然毒などが原因で発生しています。 ウイルスについては、最近注目されているノロウイルスも含まれ、フグやキノコなどの自然毒による食中毒も多く発生しています。 ※1 寄生虫 最も多いのはサバやアジなどのアニサキス、次にヒラメなどのクドアとなっています。 ※2 化学物質 最も多いのは、鮮度の落ちた魚(ヒスタミンという化学物質が生成する)。 他は洗剤の誤飲など。 食品添加物によるものはありません。 ※3 自然毒 フグ、アオブダイなどの動物性のものと、キノコ、トリカブトなどの植物性のものがあります。 参考資料
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- toxin、poison、poison
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- 毒素、毒物、毒を入れる、トキシン
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